Make your own free website on Tripod.com

                                                                                                        

Welkom, beste bezoeker, op de Jacques’ P.Page.

Deze pagina is nog in de embryo-fase, maar hij groeit met de dag. Dit is dé pagina om snel en gemakkelijk naar de meest interressante sites van het Wijde Wereld Web te gaan.

Een korte uitleg van alle knopjes lijkt ons wel handig:                                                         

Druk op Sites om een overzicht te krijgen van een groot aantal interressante sites; hier vind je bijvoorbeeld de beste zoekprogramma’s of de grootste uittreksel-sites.

Ben je het echt helemaal kwijt en ben je de wanhoop nabij breng dan eens een bezoekje aan P.P.’s Column, het zal je zeker opvrolijken.

In het Gastenboek kan je al je commentaar over deze pagina kwijt. Je kan natuurlijk lekker gaan schelden, maar zet dan wel je naam en adres erbij (en ondervind het resultaat).

Heb je problemen, wat dan ook, schrijf het aan Dokter Jacques, dzez dwaze dokter zal al zijn kennis gebruiken om jou met raad en daad bij te staan.

In de Chatbox zal waarschijnlijk nooit iemand zijn, hij is dan ook vooral voor onszelf bedoeld. Je kan natuurlijk wel een afspraak met je vrienden maken om hier heerlijk rustig te komen preken.

Ben je deze site zat? Pleur dan op, maar doe het goed: breng een bezoek aan Holy-Noise, de thuispagina van een eenzame doorgedraaide pizzabezorger.

Tot slot: Alle informatie over de makers en de mensen daaromheen vind je achter de knop De Makers.

Veel plezier,

Jacques en P.P.

Laatste update: 4-3-’99